Plaćanje i dostava

Cijene dostave

Imamo najpovoljnije cijene dostave u Hrvatskoj:

 • 9kn ekspresna dostava GLS-om (24-48h)
 • 9kn dostava Hrvatskom poštom na otoke
 • Besplatno za sve narudžbe iznad 300kn

Načini plaćanja

 • Gotovinom prilikom isporuke paketa (pouzećem)
 • Kreditnim ili debitnim karticama jednokratno ili na rate bez kamata (vrijedi za online plaćanje)
 • Uplatom na račun

U procesu kupnje, sami birate željeni način plaćanja. Telefonske i WhatsApp narudžbe plaćate isključivo kod preuzimanja. Cijena je ista za sve načine plaćanja.

Jednokratno plaćanje

Jednokratno prihvaćamo Visa, MasterCard, Maestro i Diners kartice svih banaka.

Kartice koje omogućuju plaćanje na rate

Prilikom unosa kartice koja omogućuje plaćanje na rate, prikazat će se odabir broja rata. Plaćanje na rate moguće je svim karticama koje podržavaju online obročno plaćanje, a to su:

 • Diners kartica Erste banke
 • Maestro, Mastercard i Visa kartica sljedećih banaka: Erste banka, Istarska kreditna banka, Jadranska banka, Kentbank, Kreditna banka Zagreb, Sberbank i Slatinska banka
 • MasterCard i Visa kartice Zagrebačke Banke
 • Visa Premium, Visa Inspire i Maestro kartice PBZ-a

Minimalni iznos za plaćanje na rate iznosi 200,00kn, a maksimalni broj rata iznosi 12. Kupci NE plaćaju kamate.

Načini dostave

 • Dostava putem GLS dostavne službe

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem GLS-a na području cijele Hrvatske osim za otoke na koje GLS ne dostavlja izravno – tada je dostavna služba Hrvatska Pošta. Dostava se naplaćuje 9kn s uključenim PDV-om za narudžbe ispod 300kn s uključenim PDV-om. Za sve ostale narudžbe, dostava je besplatna. Cijena dostave podložna je promjenama.

Rok isporuke za naručenu robu je 1-2 radna dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. GLS ili HP komunicira s korisnikom oko statusa dostave.

Isporuka istog dana vrši se putem Locodelsa za područje Zagreba i okolice, Svete Nedelje, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice. Cijena ove usluge uvijek iznosi 60kn s uključenim PDV-om. Usluga je dostupna radnim danima od ponedjeljka do petka za narudžbe primljene do 14:00h.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Svi artikli su dostupni na skladištu. Sve narudžbe pristigle ujutro do 14:00h šalju se isti dan u 15:00h. Sve narudžbe pristigle poslije 14:00h šalju se sutradan u 15:00h. Ukoliko narudžba pristigne u petak iza 14:00h šalje se u ponedjeljak u 15:00h. Sve narudžbe pristigle dan prije praznika poslije 14:00h šalju se prvi radni dan u 15:00h.