Povrati

Prema Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor bez navođenja razloga u roku 14 dana (malci.hr omogućuje Vam povećanje tog vremena na rok od 30 dana) od kada ste zaprimili proizvod.

Informacijski obrazac za raskid ugovora nalazi se ovdje. Vaš zahtjev za zamjenu ispravnog  proizvoda koji ste zaprimili (iz bilo kojeg razloga želite zamijeniti proizvod) smatrati će se jednostranim raskidom, te Vas molimo da ispunite obrazac s navedenog mjesta za preuzimanje. Takve proizvode (povrat, zamjena) potrebno je dostaviti na adresu Applause development d.o.o., Jaruščica 5A, lokal 4.

Nakon što zaprimimo vraćenu robu, možemo izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača kupac je dužan izvršiti povrat robe u roku od 14 dana od trenutka kada je zaprimio narudžbu (malci.hr Vam omogućuje rok od 30 dana), te je dužan snositi troškove povrata robe. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na našem broju telefona (095 712 74 99) ili e-mail adresi (info@malci.hr). Mole se kupci koji vraćaju kupljeni proizvod da isti zapakiraju u originalnu ambalažu (onu u kojoj je proizvod stigao). Kada nas obavijestite o stanju kupljenog proizvoda i razlogu vraćanja, povratno ćemo vas obavijestiti o mogućnostima (povrat novca, zamjena proizvoda, druge informacije vezane uz kupljeni proizvod).

Kupac je odgovoran za svako oštećenje koje nije uzrokovano provjerom stanja proizvoda, te će se u tom slučaju umanjiti vrijednost proizvoda. Malci.hr će o tome pravovremeno obavijestiti kupca.

Da bi se izbjegao jednostrani raskid ugovora malci.hr preporučuje svojim kupcima da dobro i temeljito pregledaju slike, karakteristike i opise proizvoda na web stranici www.malci.hr.

Ukoliko je na pristiglom proizvodu ambalaža oštećena nemojte preuzimati kupljeni proizvod od dostavljača, te zatražite da se proizvod vrati pošiljatelju (malci.hr) i upozorite dostavljača na neispravnu ambalažu, u protivnom smatrati će se da je kupac preuzeo proizvod s ispravnom ambalažom.

Na proizvodima koji tvornički nisu zapakirani na način da ih se ne može izvaditi iz ambalaže, nalaziti će se sigurnosna naljepnica. Zamjena i vraćanje proizvoda moguća je dok sigurnosna naljepnica nije uklonjena ili oštećena. Ako je sigurnosna naljepnica oštećena ili uklonjena, vraćanje i zamjena proizvoda ne može biti moguća jer će se u tom slučaju smatrati da je proizvod izvađen iz originalnog pakiranja, te ne možemo prihvatiti zamjenu ili vraćanje proizvoda.

Ukoliko kupac odbije prihvatiti naručeni proizvod bez ikakvog razloga, malci.hr ima pravo oduzeti troškove dostave od punog uplaćenog iznosa za proizvod.

Kupca ćemo obavijestiti o statusu vraćenog proizvoda u roku 7 dana, a povrat novčanih sredstava biti će ostvaren najkasnije u roku od 5 dana od kada je Kupac obaviješten o stanju vraćenog proizvoda.

Sve informacije o jednostranom raskidu ugovora nalaze se na linku: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2014_03_41_723.html