Set kockica “Valjak”

11,81  (88,98 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

Vrijeme je za gradnju! Složite set iz kolekcije MY CITY i Vaše će dijete u mašti graditi što god poželi. Želi li izgraditi ceste za svoj grad, bez valjka neće moći. Ovaj valjak možete poravnati bilo koji teren u gradu! Ovaj set iz kolekcije MyCity serije uključuje 115 komada.

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina. Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 2,50€!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: KB0224 Kategorije: ,

Opis

Izgradi svoj grad
Među novim setovima kockica  My City osim bagera postoje i drugi strojevi potrebni gradilištu. Zbirku građevinskih setova možete proširiti velikim bagerom, mini buldožerom, kao i velikim i malim kiperom! U MyCity seriji svi će zasigurno pronaći stroj potreban za izgradnju svoga  grada. Proširite svoju kolekciju preostalim strojevima – neka vaše gradilište ima buldožer, bager, kiper i miješalicu za beton! Ovo su jedan od najpopularnijih setova među djecom!

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.