Set kockica “Policijski kamion”

26,41  (198,99 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

MyPolice mobilna postaja je kvalitetan set sa 332 dijelova pokretne policijske postaje. Mobilna stanica novi je set iz serije MyPolice, s kojim možete izvršiti bilo koju istragu i poseban zadatak. Pokretna policijska postaja sastoji se od velikog  policijskog kamiona koji, naravno, ima policijsku postaju sa svom potrebnom opremom, radarima i računalima! Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

+ GRATIS Mali policijski set!

Nema na zalihi

SKU: KB0614 Kategorije: ,

Opis

Policijski set kockica
Uz pokretnu policijsku postaju, zlikovci  vam više neće pobjeći. Zahvaljujući radaru  na krovu policijskog automobila možete pronaći svakog  lopova! U novim setovima iz serije MyPolice pronaći ćete i komplete blokova koji nesumnjivo savršeno nadopunjuju vašu policijsku potragu i traženje negativaca – provjerite i ostale setove iz kolekcije.

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

 

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.

Možda će vam se također svidjeti…