Set kockica “Viljuškar”

49,00 kn (6,50 €) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 9kn

Vrijeme je za gradnju. Prije početka je potrebno kupiti materijal, i dovesti ga na gradilište. Viljuškar će imati puno posla, ali to je samo mali dio u odnosu na posao koji će imati ostala mehanizacija potrebna za izgradnju grada. Kvalitetan set sa 70 dijelova iz kolekcije MY CITY. Prepun detalja koji uključuju: figurice, gumene kotače, pokretne dijelove i još puno toga.

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina. Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Nema na zalihi

SKU: KB8041 Kategorije: ,

Opis

MyCity set kockica gradilište
Stvorite svoje gradilište i gradite grad pomoću MyCity setova! Serija kockica MyCity omogućit će vam izgradnju cijelog grada, a zatim pazite da njegovim stanovnicima ništa ne ponestane. U ovoj kolekciji pronaći ćete vozila poput bagera i kipera, nezamjenjive na bilo kojem urbanom gradilištu.

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

 

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.