Set kockica “Viljuškar”

6,50  (48,97 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

Vrijeme je za gradnju. Prije početka je potrebno kupiti materijal, i dovesti ga na gradilište. Viljuškar će imati puno posla, ali to je samo mali dio u odnosu na posao koji će imati ostala mehanizacija potrebna za izgradnju grada. Kvalitetan set sa 70 dijelova iz kolekcije MY CITY. Prepun detalja koji uključuju: figurice, gumene kotače, pokretne dijelove i još puno toga.

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina. Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 2,50€!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: KB8041 Kategorije: ,

Opis

MyCity set kockica gradilište
Stvorite svoje gradilište i gradite grad pomoću MyCity setova! Serija kockica MyCity omogućit će vam izgradnju cijelog grada, a zatim pazite da njegovim stanovnicima ništa ne ponestane. U ovoj kolekciji pronaći ćete vozila poput bagera i kipera, nezamjenjive na bilo kojem urbanom gradilištu.

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

 

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.