Set kockica “Bager”

14,47  (109,02 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

Vrijeme je za gradnju. Bez bagera ne možemo niti početi. Potrebno je pripremiti gradilište jer uskoro dolazi dizalica i kamion. Požurimo sa iskopom! Ovaj bager može obaviti sve potrebne radove na gradilištu. Vaš grad bit će izgrađen brže nego što mislite! Ovaj set iz kolekcije MyCity  uključuje 126 komada.

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina. Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 2,50€!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: KB0227 Kategorije: ,

Opis

Izgradi svoj grad
Među novim setovima kockica  My City osim bagera postoje i drugi strojevi potrebni gradilištu. Zbirku građevinskih setova možete proširiti velikim bagerom, mini buldožerom, kao i velikim i malim kiperom! U MyCity seriji svi će zasigurno pronaći stroj potreban za izgradnju svoga  grada. Proširite svoju kolekciju preostalim strojevima – neka vaše gradilište ima buldožer, bager, kiper i miješalicu za beton! Ovo su jedan od najpopularnijih setova među djecom!

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

 

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.