MUBI “Vatrogasci”

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 93,00 kn! 279,00 kn (37,03 €) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 9kn

MUBI KOCKICE 3+. 

MUBI vatrogasna stanica stvorena je za djecu od 18 mjeseci starosti. Komplet vatrogasne jedinice MUBI uključuje helikopter i vatrogasno vozilo. Što je najvažnije za malu djecu, vozila u vatrogasnoj brigadi MUBI proizvode zvukove i treptaju svjetlima! MUBI kockice savršeni su kao prve kockice vašeg djeteta. Dizajnirani su na takav način da se lako mogu složiti ručicama male djece. MUBI podržava motoriku, percepciju i učenje o svijetu kod malog djeteta.

Sadrži 59 elementa!

MUBI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji. Setovi su primjereni za djecu od 3+ godina. Sve MUBI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

 

Na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 9kn! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: MU6612A Kategorije: ,

Opis

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.