MUBI “Vatrogasci”

37,03  (279,00 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

MUBI KOCKICE 3+. 

MUBI vatrogasna stanica stvorena je za djecu od 18 mjeseci starosti. Komplet vatrogasne jedinice MUBI uključuje helikopter i vatrogasno vozilo. Što je najvažnije za malu djecu, vozila u vatrogasnoj brigadi MUBI proizvode zvukove i treptaju svjetlima! MUBI kockice savršeni su kao prve kockice vašeg djeteta. Dizajnirani su na takav način da se lako mogu složiti ručicama male djece. MUBI podržava motoriku, percepciju i učenje o svijetu kod malog djeteta.

Sadrži 59 elementa!

MUBI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji. Setovi su primjereni za djecu od 3+ godina. Sve MUBI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

 

Nema na zalihi

SKU: MU6612A Kategorije: ,

Opis

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.