Set kockica “Vatrogasna postaja”

159,00 kn (21,10 €) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 9kn

Blocki set kockica vatrogasna postaja sadrži 300 komada kvalitetnih kockica. Prepun je detalja koji uključuju: vatrogasnu postaju, vatrogasno vozilo, vatrogasne figurice, garažu, svjetla, vodene pumpe, i još puno toga. Vatrogasni setovi su definitivno jedan od omiljenih setova za djecu. Zanimanje vatrogasca vrlo je zanimljivo i uzbudljivo. Vatrogasci su heroji i mnogi dječaci sanjaju da u budućnosti postanu vatrogasci. Uz set kockica iz vatrogasne kolekcije dijete se može igrati uloge hrabrog vatrogasca i gasiti požare te izvoditi akcije spašavanja u cijelom gradu.

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina.
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 9kn! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: KB8052 Kategorije: ,

Opis

Novi setovi MyFireBrigade
Novi setovi kockica iz serije MyFireBrigade imaju čitav niz vatrogasnih vozila s različitim funkcijama. Uz vatrogasno vozilo s dizalicom, kolekcija 2021. uključuje i vatrogasno vozilo s kukom, novi vatrogasni dom i vatrogasno vozilo. Uskoro u ponudi!

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.