Set kockica “Vatrogasna postaja”

21,10  (158,98 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

Blocki set kockica vatrogasna postaja sadrži 300 komada kvalitetnih kockica. Prepun je detalja koji uključuju: vatrogasnu postaju, vatrogasno vozilo, vatrogasne figurice, garažu, svjetla, vodene pumpe, i još puno toga. Vatrogasni setovi su definitivno jedan od omiljenih setova za djecu. Zanimanje vatrogasca vrlo je zanimljivo i uzbudljivo. Vatrogasci su heroji i mnogi dječaci sanjaju da u budućnosti postanu vatrogasci. Uz set kockica iz vatrogasne kolekcije dijete se može igrati uloge hrabrog vatrogasca i gasiti požare te izvoditi akcije spašavanja u cijelom gradu.

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina.
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Samo 2 komad(a) na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 2,50€!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: KB8052 Kategorije: ,

Opis

Novi setovi MyFireBrigade
Novi setovi kockica iz serije MyFireBrigade imaju čitav niz vatrogasnih vozila s različitim funkcijama. Uz vatrogasno vozilo s dizalicom, kolekcija 2021. uključuje i vatrogasno vozilo s kukom, novi vatrogasni dom i vatrogasno vozilo. Uskoro u ponudi!

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.