Akcija!

Set kockica MY GIRLS “Pizzeria Lara”

119,00 kn (15,79 €) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 9kn

Set kockica iza kolekcije MyGirls Pizzeria Lar set je blokova za ljubitelje kuhanja, ukusne hrane i susreta s prijateljima! Pridružite se MyGirls timu! Tko želi ukusnu pizzu s prijateljima MyGirls? Lara vas poziva u svoju pizzeriju. Kim i Tina sigurno će vam se pridružiti! Sadrži 263 elementa i čak 3 figure junakinja serije – Lara, Kim i Tiny!

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina. Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 9kn! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: KB0120 Kategorije: , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 149,00 kn (19,78 €)

Opis

Set kockica MyGirls Pizzeria Lara
Nova kolekcija kockica za djevojčice nesumnjivo je postala hit i prije premijere. Serija MyGirls za 2020. godinu sastoji se od 8 jedinstvenih setova u kojima su junaci najvažniji. Svaki od prijatelja iz kolekcije je drugačiji – razlikuju se po izgledu i karakteru. Svatko od njih ima različite hobije, ali sve ih veže prijateljstvo, pozitivne emocije i avanture.

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.