Akcija!

Set kockica MY GIRLS “Pizzeria Lara”

15,79  (118,97 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

Set kockica iza kolekcije MyGirls Pizzeria Lar set je blokova za ljubitelje kuhanja, ukusne hrane i susreta s prijateljima! Pridružite se MyGirls timu! Tko želi ukusnu pizzu s prijateljima MyGirls? Lara vas poziva u svoju pizzeriju. Kim i Tina sigurno će vam se pridružiti! Sadrži 263 elementa i čak 3 figure junakinja serije – Lara, Kim i Tiny!

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina. Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

Na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom za samo 2,50€!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte.

SKU: KB0120 Kategorije: , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 19,78 € (149,03 kn)

Opis

Set kockica MyGirls Pizzeria Lara
Nova kolekcija kockica za djevojčice nesumnjivo je postala hit i prije premijere. Serija MyGirls za 2020. godinu sastoji se od 8 jedinstvenih setova u kojima su junaci najvažniji. Svaki od prijatelja iz kolekcije je drugačiji – razlikuju se po izgledu i karakteru. Svatko od njih ima različite hobije, ali sve ih veže prijateljstvo, pozitivne emocije i avanture.

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.