Set kockica “My girl Kafić”

19,78  (149,03 kn) Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,50€

Postoji li nešto ukusnije od sladoleda? Vjerojatno ne! I, naravno, sve ima još bolji okus ako u kafiću sretnete svoje najbolje prijatelje – Laru, Kim i Bellu. Lara ne samo da priprema izvrsnu pizzu, već i izvrsne kolače i sladolede! A limunada u kafiću Friends najbolja je na svijetu! Set BLOCKS kockica MyGirls Friends Cafe sadrži 236 elemenata i čak 3 figure junakinja kolekcije! Set uključuje veliku zgradu kafića od blokova, ali i nerazdvojne figure kućnih ljubimaca, bez kojih djevojke iz tima MyGirls ne idu nikamo. Figure su izrađene do najsitnijih detalja, šarene i simpatične.

BLOCKI kockice dolaze u nekoliko razlicitih tematika: vatrogasci, policija, graditelji i My Girls set. Setovi su primjereni za djecu od 6+ godina. Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova.

POKLON!
MyGirls Summer piknik. Set kockica MyGirls Summer Picnic sadrži 61 element, dvije figure likova – Tiny i Lara, figuru mačke i dodatke za piknik.

Nema na zalihi

SKU: KB0113 Kategorije: ,

Opis

Kafić prijatelja MyGirls
Kolekcija MyGirls jedinstvena je serija – to je prva serija BLOCK kockica u kojoj su likovi najvažniji. Svaka od djevojaka u timu razlikuje se ne samo po izgledu, već i po osobnosti i interesima.

Vaši novi Prijatelji!
Kim je zanimljiva umjetnica, Bella se ističe stilom i elegancijom, a Lara je najbolja kuharica i pravi ukusne krafne. Svaka će djevojka među setom kockica MyGirls pronaći nešto zanimljivo. Prikupite sve MyGirls setove s vašom omiljenim junakinjama i krenite u svijet nevjerojatnih avantura.

Obrazovne igračke
Jeste li znali da su kockice također edukativne igračke? Raspoređivanjem kockica dijete razvija finu motoriku. Izgradnja setova s kockicama je također trening strpljenja i preciznosti. Ove će vještine biti korisne vašem djetetu tijekom učenja, pomoći će mu da brže stekne znanje i riješi probleme. Imajte na umu da se kockice mogu slagati ne samo prema uputama priloženim uz set, već i jedinstveno prema vlastitom nahođenju. Igranje s kockicama je izvrsna zabava, a jedino ograničenje je mašta!

Česta pitanja

1. Mogu li kockice kombinirati s LEGO setovima?
Sve BLOCKI kolekcije mogu se međusobno kombinirati i kompatibilne su s kockicama drugih poznatih i dostupnih brendova. Nivo kvalitete i završne obrade je na visokoj razini. Setovi su puni detalja poput vrata koja se otvaraju, prozori, gumeni kotači i slično.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,50€. Za narudžbe veće od 40€ dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u malci.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.